Sunday 22 November 2020

Vill du gå i coronagräddfilen?

 

Är du orolig för att inte få tillgång på coronavaccin? Behöver du vaccin så fort som möjligt för att kunna göra den där affärsresan eller för att hälsa på dina barn? Är du orolig för att vaccinet inte skall räcka till alla? 

Lugn, vi har svaret. Vi på Nocovid AB erbjuder dig vaccination mot covid-19 med de bästa vaccinerna senast en månad efter att de kommit på marknaden. Genom samarbete med fonden Healthgain har vi tecknat avtal med fem ledande vaccintillverkare att få omedelbar leverans. Tjugo privata vaccinationskliniker står redo att ge dig och dina närmaste ett fullgott skydd, ett vaccinationsintyg på tio språk samt full diskretion. 

Teckna vår försäkring redan idag så är du garanterad en plats i gräddfilen.

Så någonting skulle det kunna se ut snart. Redan nu kan man coronatesta sig privat för två tusen trots att testningskapaciteten i landet är helt överansträngd med långa väntetider för att göra test och lika långa igen för att få resultatet. I flera länder pågår redan en debatt om privat covid-19 vaccination, exempelvis i  Australien och Storbritannien

Redan tidigare är det klarlagt att covid-19 drabbar låginkomsttagare hårdare.  

"Den tydligaste skillnaden bland de som har dött av covid-19 utanför äldreboende är inkomst. När man har delat in befolkningen efter inkomstnivå så visar det sig att 442 personer som fanns i kategorin med lägst inkomst har dött – dödssiffran för de med högst inkomst är 83 personer." (SvT)

 

No comments: